• 7 augustus 2017
  • leestijd 4 min.

7 originele en populaire relatiegeschenken

Je weet ook wel dat je de origineelste en meest duurzame relatiegeschenken bij Greengiving bestelt. Nu heeft Greengiving een enorm uitgebreid assortiment, wat het kiezen wel eens lastig kan maken. Daarom vandaag een blog met 7 populaire relatiegeschenken bij Greengiving. Met deze populaire producten kunt je inspiratie opdoen voor je eigen relatiegeschenk of promotieartikel!

1. Doppers met logo

Ons verreweg meest populaire product is de Dopper. De Dopper heeft een verhaal, en dat trekt niet alleen particulieren, maar ook bedrijven. De Dopper is uitermate geschikt om bedrukt te worden met je logo of tekst. In combinatie met de verschillende kleuren waarin de Dopper verkrijgbaar is, zijn de duurzame flesjes helemaal aan te passen naar je huisstijl. Met een Dopper als relatiegeschenk laat je als bedrijf zien dat je geeft om het milieu. Daarnaast is het gewoon een heel praktisch cadeau. Verder is de Dopper vaatwasserbestendig en klimaatneutraal geproduceerd. In combinatie met het strakke design is het geen wonder dat Doppers zo populair zijn! Lees hier meer over het verhaal van Dopper.

 

2. Katoenen tassen

De laatste tijd zijn katoenen tassen heel hip. Hier kun je als bedrijf mooi op inspelen door deze tassen aan te bieden op bijvoorbeeld een beurs of evenement. Mensen lopen graag met zo’n leuke katoenen tas en wanneer de tas is bedrukt met jouw eigen logo of tekst is het de ideale promotie, zeker als het gaat om fairtrade katoenen tassen. Greengiving heeft een groot aantal katoenen tassen in het assortiment, in allerlei soorten en maten. Zo kun je de perfecte tas vinden die past bij je bedrijf! 

 

3. Groeipapier

Groeipapier is een origineel en milieuvriendelijk product en dat merken we bij Greengiving! De groeipapier orders vliegen de deur uit. Groeipapier of zaadpapier kan op talloze manieren worden gebruikt, zoals voor een mailing, flyers op groeipapier of zelfs (visite)kaartjes! Met groeipapier wordt jouw boodschap op een groene manier onder de aandacht gebracht van je relaties en/of klanten. Wanneer de boodschap is gelezen kan het papier onder de grond worden gestopt en ontstaan er na een tijdje prachtige bloemen. Dat is nog eens een mooi overblijfsel van je boodschap!

 

4. Eco pennen

Pennen zijn nog altijd populair als promotieartikel, en helemaal als ze gemaakt zijn van milieuvriendelijke of gerecyclede materialen. In onze uitgebreide collectie eco pennen vind je bijvoorbeeld bamboe pennen, kartonnen pennen of pennen van tarwestro. Ook kun je terecht voor duurzame potloden en de bijzondere Sprout potloden.

 

5. Appels met logo

Met bedrukte appels heb je een gezond, groen en origineel promotieartikel in handen. Deze kun je laten bedrukken met je eigen tekst of logo (bedrukt met eetbare inkt!) of je kunt een mooie full colour sticker toevoegen aan de appel met daarop jouw logo. Het is zelfs mogelijk om appels te laten graveren! Normaal gesproken, mits gekoeld bewaard, is de appel na bedrukken nog 3 weken houdbaar. Afhankelijk van het seizoen wordt de beste kwaliteit appel bepaald. Zo gebruiken we vaak Elstar, Granny Smith en Jonagold. De appels zijn beschikbaar in de kleuren groen en rood. Een mix is hierbij ook mogelijk. Een opvallend, lekker én gezond geschenk!

 

6. Fairtrade katoenen tassen

Katoenen tassen zijn mateloos populair, vandaar dat ze ook op nummer twee staan van de meest bestelde relatiegeschenken. Maar niet alleen gewone katoenen tassen zijn populair, de Fairtrade katoenen tassen net zo goed! Met een Fairtrade katoenen tas ben je verzekerd van een eerlijke en duurzame productie van de tas. Aan de binnenzijde is het Fairtrade label te zien, zodat weggeven van deze tassen ervoor zorgt dat mensen zien dat je geeft om het milieu. Dat is goed voor het imago van jouw bedrijf! En zo heeft iedereen baat bij een Fairtrade katoenen tas bedrukt met logo of tekst. Waar wacht je nog op?

 

7. Tony’s Chocolonely

Als je een relatiegeschenk met chocolade wilt, kies dan voor de fairtrade en slaafvrije chocolade van Tony’s Chocolonely. Natuurlijk weten we bij Greengiving dat het onweerstaanbaar lekkere chocolade is, de repen vliegen niet voor niets de deur uit. De reepjes chocolade zijn ideaal voor een marketingactie of om uit te delen op een beurs. Je kunt namelijk een banderol (een wikkel die om de originele wikkel wordt gevouwen) full colour bedrukken met je eigen logo en tekst. Voor de repen kun je kiezen uit heel veel verschillende smaken. Laat je klanten en relaties genieten van slaafvrije chocolade en maak gelijk reclame voor je bedrijf. Bij Greengiving houden we van win-winsituaties!