Waterfles met fruitfilter

Water drinken is gezond, maar het is niet voor iedereen gemakkelijk om aan de aanbevolen 1,5 liter per dag te komen. Met de waterflesjes met fruitfilter is dit echter geen probleem. De fruitige en frisse smaak van het water maakt het gemakkelijk om dagelijks genoeg water te drinken en de dranken met  suikers te laten staan! Een ideaal cadeau dus voor uw zakenrelaties en werknemers die graag gezond en fit zijn.

Filteren

Waterfles infuser | klein

bedrukt v.a. 25 stuks | inhoud 500 ml

Vanaf 18 december

Vanaf

4,76

Waterfles infuser | groot

kleine oplage | 800 ml

Vanaf 18 december

Vanaf

5,61

Afsluitbare waterfles met infuser

inhoud 700 ml | duurzaam

Vanaf 18 december

Vanaf

6,00

Fruit infuser fles

Hoe werkt een fruit infuser fles? Heel simpel, u stopt stukken vers fruit, komkommer, blaadjes munt of basilicum of wat bessen in het fruitfilter. Gedurende de dag krijgt uw kraantjeswater zo een frisse en fruitige smaak. Navullen is ook mogelijk, het fruit geeft lange tijd een heerlijke smaak aan uw water.

Gepersonaliseerde drinkfles met fruitfilter

Verras uw relaties en werknemers met een gepersonaliseerde drinkfles met fruitfilter. Zo kan iedereen gemakkelijk zijn goede voornemens behalen, voldoende water drinken is geen enkel punt meer! Al onze drinkflesjes zijn te voorzien van een logo, tekst en/of naam. U bestelt bij ons al vanaf 30 stuks.

 

Plaats uw bestelling online of contacteer uw adviseur Adrian de Bruijn voor advies of een offerte op maat. E-mail adrian@greengiving.be of bel 07 84 84 65 3.