Bamboe textiel

De toepassingen van bamboe zijn eindeloos. Neem nu de combinatie van bamboe met katoen waarmee een sterke én duurzame textielsoort ontstaat. Onder andere t-shirts en tote bags worden van dit materiaal gemaakt, wat overigens heerlijk zacht aanvoelt. Als wij uw reclame-uiting op textiel van bamboe bedrukken is een opvallend resultaat gegarandeerd!

Bamboe draagtas met lang hengsel

  • Vanaf 100 stuks
  • Materiaaldikte: 105 gr./m2

Vanaf 31 mei

Bamboe tote bag

  • Vanaf 250 stuks
  • Materiaaldikte: 105 gr./m2

Vanaf 31 mei

Bamboe sokken

  • Vanaf 250 stuks

Vanaf 19 juli

T-shirts en tote bags van bamboe

Greengiving verkoopt t-shirts en tote bags gemaakt van het textiel dat katoen en bamboe combineert. De t-shirts zijn verkrijgbaar in een dames- en herenversie en zijn gemaakt van 70% bamboe en 30% katoen. Bamboe is duurzamer dan katoen, omdat er minder water nodig is bij de productie. Daarom zijn deze t-shirts duurzamer dan 'normale' katoenen shirts. Voor de tote bags of draagtassen geldt hetzelfde. U heeft hierbij keuze uit een draagtas met lange hengsels of een praktische rugtas met koorden die dichtgetrokken kunnen worden. De kwaliteit van de tassen is 105 gram per m2, wat resulteert in een stevige tas die vele malen kan worden hergebruikt. De ontvanger heeft zelf dus ook invloed op de duurzaamheid van de draagtas!

 

Duurzaam textiel bedrukken

Reclame maken is met een stijlvolle katoenen tas of rugzak niet zo moeilijk. U kunt de draagtassen bedrukken met uw tekst of logo in 1-4 verschillende kleuren. Door de helderwitte achtergrond valt uw opdruk goed op! Voor de t-shirts kiest u uit maar liefst acht verschillende kleuren, waardoor u precies die kleur kiest die past bij uw bedrijf. Met het bedrukken van een product van bamboetextiel, ontstaat er een relatiegeschenk dat uitermate geschikt is om weg te geven aan relaties, klanten of personeel. De originaliteit en duurzaamheid van een t-shirt of draagtas met opdruk zal ervoor zorgen dat de ontvanger blij verrast is en het vaak zal (her)gebruiken. Bovendien laat u een stukje bewustwording zien waarmee u de ontvangers kunt inspireren tot een duurzamere levensstijl.

 

Textiel van bamboe bestellen

Textiel van bamboe is heel bijzonder en het is dan ook begrijpelijk dat u enthousiast bent geworden over één van de producten. Bestellen gaat gelukkig heel eenvoudig via de website of via een offerteaanvraag.

 

Heeft u nog vragen over Bamboe textiel? Contacteer Laura Ruitenberg via +32 07 84 84 653 of laura@greengiving.nl. Onze productspecialist denkt graag met u mee!