• 3 november 2020
  • leestijd 3 min.

Kerstgeschenkdilemma? Laat dat maar aan ons over!

Punt 5 op de vergaderagenda: het kerstpakket. Na de inleidende woorden van de voorzitter barst de discussie los. Iedereen heeft een duidelijke visie over wat er absoluut wel of niet in een kerstpakket hoort. Laptops worden opengeklapt en de zoektocht begint. Een van de deelnemers komt terecht op de kerstpagina van Greengiving en is er niet meer weg te slaan...  

We begrijpen dat de invulling van het kerstpakket of eindejaarsgeschenk steeds weer een uitdaging is. Want: zoveel mensen, zoveel meningen. Elk jaar iets nieuws en origineels verzinnen, in de hoop dat het wordt gewaardeerd, kan voor de nodige hoofdbrekens zorgen. Graag helpen wij u om een keuze te maken. Een ding is zeker: bij duurzaamheid kunt u een vinkje zetten. En nog iets, al onze geschenken kunnen worden bedrukt met uw logo of eigen ontwerp.

 

Eerlijk eten 

Iets lekkers in een pakket, daarover zijn de meeste mensen het wel eens. De charme van iets ‘om te knabbelen’ blijft. Helemaal als het om eerlijke, biologische etenswaren gaat. Bijvoorbeeld de fair trade chocolade van Tony's Chocolonely. Bij smaken als ‘Melk met glühwein’ en ‘Puur meringue kers’ loopt het water in onze mond. Bij u ook?   

 

Duurzaam drinken 

Een drinkfles is altijd een mooie, praktische toevoeging aan uw kerstpakket. Zeker als deze gemaakt is van natuurlijk materiaal en een duurzame uitstraling heeft. Denk bijvoorbeeld aan een elegante Dopper, een thermosfles van bamboe of een Urban Retulp fles.  

 

Perfecte pakketten 

De producten van Dopper en Tony Chocolonely zijn op zichzelf al uitermate geschikt als relatiegeschenk. Maar gebroederlijk in een pakket, verpakt in een luxe tas of box, zijn ze nog leuker om weg te geven. Perfect als kerst- of eindejaarsgeschenk dus!

 

Verrassende verpakkingen 

Een goed kerstgeschenk begint bij een indrukwekkende verpakking. Denk aan een tas van kurk, jute of groeipapier. En wat denkt u van een houten kist? Allemaal mooie en duurzame manieren om uw geschenk in te verpakken. Natuurlijk, het gaat om de inhoud, maar het oog wil ook wat.  

 

Kunstige (kerst)kaarten 

Uw pakket of geschenk is niet af zonder een persoonlijk kaartje. Een kaart van groeipapier is een originele manier om uw kerst- of nieuwjaarswens over te brengen. Deze kaart kan in de grond gestopt worden en zolang hij goed vochtig wordt gehouden, begint ‘ie na ongeveer twee weken te ontkiemen.  

 

Bijzondere blikvangers 

Gaat u voor een extra duurzaam pakket? Neem dan zeker eens een kijkje op onze pagina met bijzondere producten. U vindt daar... Nee, we gaan het niet verklappen.