• 5 september 2019
  • leestijd 3 min.

Shop de nieuwe Dopper Glass met logo bij Greengiving!

De plasticsoep is niet alleen in oceanen te vinden, maar helaas ook in rivieren en kanalen dichtbij huis. Wat opvallend is over de microplastics die gevonden worden in zoetwater bronnen, is dat het hoogste percentage hiervan afkomstig is van plastic flessen. Laten we daar dus beginnen. Elke individuele verandering kan een verschil maken. Dopper komt dan ook met een opvallend duidelijk statement: we zullen niet rusten tot al onze wateren zo helder zijn als glas. En daarom: een glazen Dopper die deze boodschap uitdraagt. Lees snel verder!

Design en materiaal van de Dopper Glass

Naast het statement dat deze nieuwe waterfles maakt, ademt deze variant stijl. Het staat chique op je bureau, op je keukentafel en zelfs aan tafel tijdens een diner. De glazen flessen zijn gemaakt van borosilicaatglas. Dit soort glas wordt gebruikt in laboratoria. Het is dun, licht en verrassend sterk. De Dopper Glass heeft een extra dikke onderkant en daardoor is de fles extra stabiel en stevig.

 

 

De Dopper Glass bedrukt met logo

De fles is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: een enkelwandige fles van 400 ml en een dubbelwandige fles waar 450 ml in past. De dubbelwandige variant houdt je drinken tot één uur warm of twee uur koud. Net als alle andere Doppers is ook de Dopper Glass te bedrukken met je tekst of logo, waardoor je nu niet lang meer hoeft na te denken over jouw volgende relatiegeschenk. Het antwoord is glashelder!

 

Wil je meer informatie over het bedrukken van de Dopper Glass voor je bedrijf? Of wil je ze personaliseren door persoonsnamen op de Doppers te laten bedrukken? Onze Dopperspecialist helpt je graag! Mail hiervoor naar laura@greengiving.nl of bel naar 0342 - 745 776.